Severina će glasati za Možemo!

31
Danas je na svom Facebook profilu Severina objavila zanimljiv tekst. Pozvala je sugrađane i sugrađanke da sutra glasaju na izborima i daju svoj glas Tomislavu Tomaševiću (Možemo), jedinom kandidatu koji prema njoj može skinuti ovu korumpiranu vlast. Cijelu objavu prenosimo vam u nastavku:
U nedjelju MOŽEMO promijeniti Zagreb. MOŽEMO to ako potrošimo 10 minuta: uredimo se, uzmemo osobnu i masku i prošetamo do birališta. A onda u nedjelju padaju sve maske.
Tomislav Tomašević je jedini koji može, a mi mu možemo pomoći u tome. Da skine korumpiranu vlast. Ta ista ukorijenjena i premrežena korumpirana klika iznjedrila je izvjesnu Odvažnu i svoju. Odvažna i svoja je ustvari 20 godina ‘ponizna i njegova’. Znala je sve ili je pokrivala.
Za netransparentnost, kumove, kćeri i sinove, ‘prijateljice’… Znala je sve što se radilo. Ako nije, još gore po nju. Još je zanimljivija njezina desna ruka, kandidat za zamjenika. Ivica Lovrić. Tip je prvo uništio zagrebačku kulturu, a onda obrazovanje. Dijelio je s njim optuženičku klupu. Ali kao da smo svi na to zaboravili. Pa nismo. Počeo je čak sličiti na svog vođu. Malo botoxa u čelo, pa obrve odu previsoko. Kao i u jedne ravnateljice zagrebačke poliklinike.
Zbog njih, tih i takvih, 20 godina nismo imali priliku. Sada MOŽEMO. Tomislav Tomašević, možda je nešto mlađi od one koja je odjednom postala Odvažna i svoja. A ustvari je Tomašević odvažan i svoj. I to je pokazao. I zato ne propustimo ovu priliku. On ni ne zna da ću ovo objaviti. I da, ne propustite, on nosi i Listu MOŽEMO. Jer treba mu većina u Skupštini da bi mijenjao grad.
I nema izgovora…

Komentari