Roboti bi uskoro mogli zamijeniti muškarce od krvi i mesa?

56

Visokotehnološki roboti muškaraca mogu biti savršena zamjena za muškarce od krvi i mesa! Znamo da ste već tisuću puta rekli da vam je muka od muškaraca, ali pričekajte malo i razmislite… Jeste li stvarno? Jer sada, imamo izbor, djevojke!

Tehnološki napredak nastoji revolucionirati naš način života u svim aspektima, a ispostavilo se da su nam i znanstvenici dali mogućnost kada je riječ o našem ljubavnom životu.

Iako su mnogi zabrinuti zbog posljedica ljubavnih lutki na naše međuljudske odnose, drugi su željni iskoristiti priliku i povezati se s nekim (ili nečim), a da se ne moraju nositi sa svim stresom koji bi takav odnos inače prouzročio.

Pripremite se muškarci, jer žene će uskoro upoznati gospodina savršenog! Ultimate Pleasure Experience muški roboti ostvaruju sve snove žena! Možda smo se navikli na lutke, u redu, ali na robota? Vau! Ti su muški roboti posebno dizajnirani da se ponašaju kao prava gospoda, a mogu se čak i uključiti u verbalnu komunikaciju. Trenutno nekoliko popularnih tvrtki izrađuje ove ljubavne robote, posebno “Real Doll”.

Roboti se mogu kretati u bilo kojem smjeru i tempom, a korisnik ga može kontrolirati pomoću regulatora. Tvrtka je također objasnila da je najbolji dio što se robot može koristiti beskrajno, koliko god želi, bilo kojom brzinom i u bilo koju svrhu, bez da se baterija isprazni! Visokotehnološki robot može razumjeti potrebe žene, a cilj kreatora bio je dizajnirati proizvod koji će nadmašiti stvarne muškarce i natjerati žene da ih odaberu za ljubavnike u odnosu na muškarce od krvi i mesa.

Stoga bi erotski dio tehnologije također imao osobnost i inteligenciju da razumije potrebe svoje partnerice. Svaki je robot programiran da se suvislo uključuje u razgovore, a također se izvještava da svi dolaze s osobnom prošlošću. Svaki je robot dizajniran da bude jedinstven, dizajniran da na bilo koji način zadovolji potrebe žene. Stoga se roboti razlikuju za svaku ženu i moći će se ponašati baš poput muškarca od krvi i mesa!

U redu… Ovo je primamljivo… Savršen partner čak i ako ostaneš nesavršen?!

Pa, stvari ipak nisu tako jednostavne. Te su lutke i roboti izuzetno skupe pa ih sebi mogu priuštiti samo ultrabogati. Što je još važnije, stručnjaci dijele svoju zabrinutost da ove lutke i roboti mogu ozbiljno naštetiti čovječanstvu jer mogu predstavljati prijetnju našim vezama i međuljudskim odnosima.

Masayuki Ozaki savršen je primjer za to. Iako je oženjen, ovaj je čovjek utjehu pronašao u zagrljaju svoje lutke. Njegova ultrarealistična silikonska lutka, zvana Mayu, živi u istoj kući s njim, suprugom i njihovom kćerkom tinejdžericom. Lutka je izazvala beskrajne prepirke između para i na kraju su odlučili proglasiti osjetljivo primirje. Ozaki, psiholog, objašnjava: “Nakon što je moja supruga rodila, prestali smo konzumirati ljubav i osjećao sam dubok osjećaj usamljenosti. Ali onog trenutka kad sam Mayu vidio u izložbenom salonu, bila je to ljubav na prvi pogled. Moja je supruga bila bijesna kad sam prvi put doveo Mayu kući. Ovih dana ona to podnosi, nevoljko. Ljudi su vrlo sebični. Muškarci žele da ih netko sluša bez gunđanja kad se vrate s posla. Bez obzira na probleme koje imam, Mayu me uvijek čeka i čeka. Volim je beskrajno i želim zauvijek biti s njom. Ne mogu zamisliti povratak čovjeku. Želim biti pokopan s njom i odvesti je u nebo.”

Ipak, on nije jedini koji je uništio svoj brak zbog ljubavne lutke. Senji Nakajima tvrdi da nema žene koja je savršena za njega kao njegova gumirana djevojka Saori. Voli je kupati i voditi surfanje ili skijanje. Odbio je odustati od Saori, iako je to značilo da će izgubiti ženu i djecu: “Ljudska bića su tako zahtjevna. Ljudi uvijek žele nešto od vas – poput novca ili obveza. Srce mi zatreperi kad se vratim kući kod Saori. Nikad me ne izda, ona tjera moje brige da se istope. Nikad je ne bih prevario, čak ni s prostitutkom, jer za mene je ona čovjek.” Također je dodao da je vrlo malo vjerojatno da bi se pomirio sa suprugom, dodajući da ne želi uništavati ono što ima sa Saori. Objasnio je da se tada više neće moći kupati sa Saori, stisnuti se uz nju i gledati TV ako to učini.

Sve što možemo reći je: Svijet se tako brzo mijenja!

Izvor: Thought Nova

Komentari