Riječki Hilton posjetio je i predsjednik Milanović

67

 

Jaroslav Třešňák, na svečanosti završetka izgradnje hotela,  zahvalio je svojoj obitelji na podršci jer su zajedničkim naporima uspjeli dovršiti ovu veliku investiciju. Veliku zahvalu za podršku od prvog dana uputio je i gradonačelniku Vojku Obersnelu koji je prepoznao ovaj projekt.

Borjan Brnčić, direktor JTH Costabella d.o.o. izjavio je kako je ovo bio kompleksan i zahtjevan projekt za koji je bila potrebna suradnja s različitim gradskim odjelima kako bi se u potpunosti ispunili svi administrativni zahtjevi.

Jose Luis Ruiz, generalni direktor Hilton Rijeka Costabella Resort & Spa naglasio je da će otvaranje ovog hotela biti primjer dovođenja novog životnog stila u Rijeku.

Ovaj hotelski kompleks prilika je za mlade ljude da započnu svoju karijeru i ostvare poslovni uspjeh. Već smo u kontaktima s lokalnim dobavljačima i proizvođačima kao i umjetnicima jer želimo biti dio ove zajednice.

Vojko Obersnel na događaju je izjavio sljedeće:

Ova je lokacija nezgodne povijesti i teško je bilo naći investitora koji je bio spreman suočiti se sa svim izazovima. Nakon kupoprodaje i priprema svih dozvola, bio sam sumnjičav gledajući vizualizacije koje su mi gospoda Brnčić i  Třešňák pokazivali, da će na koncu sve baš tako izgledati. Sada znam da ono što je napravljeno  je bolje nego ono što mi je svojedobno prikazano.

 Rijeka je dobila preko 500 smještajnih jedinica i to ne bilo kakvih već onih najvećeg standarda svjetski poznatog brenda. Sa zadovoljstvom mogu kazati da znam kako ovo nije kraj i da  gospodin Třešňák planira u susjedstvu izgraditi kongresni centar i nove hotelske sadržaje.-

Komentari