Rekli su joj da neće moći imati dijete, ali je u 46. godini uspjela roditi trojke!

22

Kada je imala 36 godina, Georgi Foster liječnici su rekli da zbog nerazvijene maternice nikada neće moći ostvariti uspješnu trudnoću. Uz to, cijelog života je patila od endometrioze.

Bila sam šokirana kad sam to doznala, a misli o tome da neću moći imati vlastitu biološku djecu dugi niz godina su me uvlačile u depresiju“, izjavila je Georgia.

Nakon što je napunila 41 godinu, najbolja prijateljica zabrinula se za nju te ju je ohrabrila da potraži mišljenje još jednog liječnika. Druga je laparoskopija utvrdila da je prva dijagnoza u osnovi bila netočna.

“Liječnik je potvrdio kako imam vrlo neobičan oblik maternice i bilo bi izazovno zatrudnjeti, ali ne i nemoguće, jer je u mojoj maternici bilo dovoljno prostora za nošenje djeteta”, kaže Georgia.

Nadodala je: “Moji su roditelji kupili šest bočica sa spermom i poslali je u britansku kliniku za plodnost. I sve što smo znali o donoru sperme bilo je da je bio danski liječnik i da je imao 27 godina.”

Kako bi povećala šanse za trudnoću, prije umjetne oplodnje započela je šestomjesečni kurs akupunkture i počela svakodnevno piti poseban čaj.

U među vremenu, prijateljica ju je pozvala na piće i upoznala je s Ianom, tada 39-godišnjakom koje se upravo zbog posla preselio u London, a Georgia je odmah osjetila privlačnost. Iako je isprva oklijevala s obzirom na velike planove koje je imala za svoj život, ipak je odlučila preuzeti inicijativu i pozvati Iana na spoj. Sljedeće su noći otišli na spoj i brzo postali nerazdvojni, prenosi Index.hr.

Kad mu je ispričala o svojoj želji da ima djecu, Ian je odgovorio da nikada nije razmišljao o tome da postane roditelj pa ju je zamolio da mu da tri mjeseca da razmisli o svemu. Nakon posjeta njegovoj obitelji Ian joj je rekao da je spreman postati otac.

Ostala sam trudna nakon naše prve intrauterine oplodnje (IUI), ali nažalost pobacila sam u osmom tjednu trudnoće, što je bilo porazno. Onda se liječnik, zbog moje dobi, odlučio na prijenos tri embrija nadajući se da će barem jedan dovesti do trudnoće. Iznenađujuće, ostala sam trudna s tri dječaka”, prisjetila se Georgia.

Zbog rizičnosti trudnoće cijelo vrijeme morala je ležati u krevetu. U 34. tjednu trudnoće carskim rezom rodila je tri zdrava dječaka! Kada su dječaci napunili četiri godine, 2017. godine, odlučili su se preseliti u Melbourne kako bi bili bliže Georgiinim roditeljima. Iako priznaje da je ponekad izazovno biti najstarija mama na školskim sastancima, kaže kako je za nju odlično što je u kasnijim godinama postala majka. Sada je smirenija i ima više strpljenja, a ne mora se ni nikome dokazivati, piše Kidspot.

Komentari