Pomozite ako možete! A sigurno možete!

24

U redakciju nam je stigla jedna zamolba za donacijama iz Udruge oboljelih branitelja istočne Slavonije koju prenosimo u cijelosti:

“Obraćamo Vam se sa zamolbom da pomognemo teško oboljeloj djeci, članova naše udruge. Bliže se Božićni blagdani i vrijeme darivanja. Za svu  djecu članova naše udruge kao i svake godine osiguračem  poklone koje ćemo podijeliti uoči Božića, uz Djeda Božićnjaka. Nažalost u udruzi imamo četvoro jako bolesne djece, čiji su roditelji i sami invalidi Domovinskog rata. Do sada smo uz Vašu pomoć , pomagali obiteljima u opremanju prostora gdje djeca borave, opremili jednu prostoriji sa didaktičkim igračkama i pomagalima, gdje su uz učenje i igru sa zdravom djecom uspjeli barem malo poboljšati kako motoričke , tako i socijalne kontakte i vještine. Nažalost ove naše obitelji su u velikim financijskim problemima, jer liječenje i skrb za djecu s posebnim potrebama iziskuje jako velike troškove. Upravo zbog toga ovim obiteljima treba pomoć dobrih ljudi.

Kako nam je cilj i dalje pomagati ovoj djeci i njihovim obiteljima, da im olakšamo, i poboljšamo kvalitetu života, krenuli smo s Božićnom akcijom. Uz Božićne poklone za svu djecu, htjeli bismo 23.12.2019. prilikom podjele paketa, ovim obiteljima osigurati , kakvu takvu financijsku pomoć, da im barem u Božićno vrijeme darivanja olakšamo teške životne prilike. Stoga Vas pozivamo, da se uključite i pomognete u skladu sa svojim mogućnostima, jer ove obitelji i djeca,   trebaju  Vašu pomoć. Mi Vam se od srca zahvaljujemo te Vam želimo svako dobro.”

Uplate se primaju na IBAN: HR2523600001101906243 (SWIFT: ZABAHR2X)

Komentari