Nevjerojatan slučaj! Lažirala vlastitu smrt, no odala ju je – pudlica

46

Osumnjičena njemačka prevarantica koja živi na Majorci navodno je lažirala vlastitu smrt, ali njezina je priča otkrivena. 47-godišnjakinja, koju je uhitila španjolska policija, sumnjiči se da je pronevjerila oko milijun eura iz njemačke tvrtke za solarnu energiju u kojoj je radila, izvještava novinska agencija DPA.

Privatni detektivi koje je tvrtka angažirala njuškali su po društvenim mrežama i otkrili da posjeduje “divovsku” pudlicu. Njihov naporan rad doveo je do njezinog uhićenja. Žena je sada pod jamstvom i navodno je priznala da je lažirala vlastitu smrt. Detektivi su je pronašli u luksuznoj vili u Santa Ponçi nakon što su opazili muškarca koji je šetao takvu pudlu, što nije baš česta pasmina na otoku.

Najveće pudlice često se nazivaju “divovskim” ili “kraljevskim”, ali zapravo su to jednostavno velike standardne pudlice visoke visine 38 cm u grebenu. U srijedu je policija na Majorci potvrdila detalje o kojima su u početku izvještavale lokalne dnevne novine Diario de Mallorca.

Priča je započela u studenom kada je žena pozvana na sudsko ročište u Palmu na Majorci.

No, sumnje su se pojavile u solarnoj tvrtki u kojoj je radila u Rostocku na sjeveru Njemačke, kada su njezini roditelji izvijestili da je umrla u automobilskoj nesreći u ožujku 2020. godine. Policija koju je citirao Diario de Mallorca rekla je da je zapravo živjela na Majorci s lažnim osobnim dokumentima.

Izvor: BBC

Komentari