Muškarac se protiv bolesti Covid-19 cijepio najmanje 87 puta!

81

Navodno se 60-godišnji muškarac desetak puta cijepio se protiv COVIDa-19. Razlog je prodavanje krivotvorenih cijepnih kartona sa stvarnim brojevima serije cjepiva ljudima koji se ne žele sami cijepiti.

Muškarac iz istočnonjemačkog grada Magdeburga navodno je mjesecima primio najmanje 87 cjepiva protiv Covida-19 u raznim centrima za cijepljenje u istočnoj pokrajini Saskoj, dok ga nije uhvatila policija.

Osumnjičenik nije priveden, ali je pod istragom zbog neovlaštenog izdavanja cijepnih kartica i krivotvorenja dokumenata. Uhvaćen je u centru za cijepljenje u Eilenburgu u Saskoj kada se drugi dan zaredom pojavio na cijepljenju protiv Covida-19. Policija mu je oduzela nekoliko kartona cijepljenja i pokrenula kazneni postupak.

Nije odmah bilo jasno kakav je utjecaj otprilike 90 injekcija cjepiva protiv COVID-19, različitih marki, imalo na čovjekovo osobno zdravlje. Prvi detalji istrage ukazuju na to da je muškarac prilikom prijava za cijepljenje koristio svoje pravo ime i prezime uz datum rođenja, ali i da je uporno “zaboravljao” predočiti iskaznicu zdravstvenog osiguranja. Policija je, naime, od početka pandemije naišla na mnoge koji se odbijaju cijepiti, ali bi željeli imati Covid-potvrdu.

Izvor: EuroNews
L.B.

Komentari