Kolagen koji koristi Jennifer Aniston za mladoliki izgled odsada se može naručiti i u Hrvatskoj!

347
Ima 51. godinu, a izgleda tako dobro? Da, zvijezda serije ‘Prijatelji‘ za besprijekoran ten može zahvaliti zdravom načinu života, ali i nekim kozmetičkim preparatima. Jedan od njih sada je dostupan i na našem tržištu.
Jennifer je inače veliki pobornik zdrave prehrane, tjelovježbe i urednog stila života, koji uključuje meditaciju i puno sna, a u svoju jutarnju kavu stavlja dozu kolagena u prahu, kako bi joj koža ostala elastična i blistava.

 Prije više godina, iz Koreje se proširio trend kolagen preparata koji se uzima oralno, što je, barem tako tvrde, najbolji način da se kolagen unese u organizam.

Jennifer Aniston stoga je postala kreativni direktor brenda Vital Proteins pa je njihovim preparatima s kolagenom potražnja vrtoglavo porasla.

Brend Vital Proteins nudi kolagen u prahu u raznim izdanjima, čak i u obliku mlijeka u prahu za kavu s okusom vanilije ili instant kave s kolagenom. Proizvodi su sada stigli i u britanski online dućan Cult Beauty, koji dostavlja i do, da pogodili ste, Hrvatske!

Cijena jedne teglice kolagena Vital Proteins u online dućanu Cult Beauty je tristotinjak kuna.

Komentari