“Banana girl”- Žena koja isključivo jede banane!

22

Osim što ju je ova prehrana pomladila tvrdi i da je pomoću nje izliječila svoje kronične bolesti. Tko je djevojka banana i odakle dolazi?

Leanne Ratcliffe iz Australije nedavno je napunila četrdeseti rođendan. Rijetko tko dao bi joj toliko godina s obzirom da izgleda fantastično. Na brojne upite kako uspijeva izgledati tako dobro rekla je da je sve to zahvaljujući posebnoj prehrani.

Posljednjih 14 godina pridržava se veganske dijete sirovom prehranom koja se uglavnom bazira na voću. Ne pije ni kavu, ne uzima dodatke prehrane i ne vježba intenzivno te ne pazi na kalorijski unos.

Neki od rezultata takve prehrane su ljepša i kvalitetnija kosa, nemam akne, izgubila sam 20 kilograma. Ne plaćam više 250 dolara za pregled kod gastroenterologa jer sam patila i od sindroma iritabilnog crijeva. Prebrodila sam i hipotireozu i nemam ekceme na nosu, nema natečenih prstiju i zglobova, -izjavila je Ratcliffe.

Napunila sam četrdeset godina i već sam 14 godina veganka i to su najbolje godine mog života. Dobila sam rezultate krvnih pretraga i liječnik mi je poručio da sam u izvrsnoj formi i da nastavim kao i do sada. Ljudi su mi rekli da ću se početi razbolijevati nakon par godina na ovakvoj prehrani, ali to se nije dogodilo“, napisala je Ratcliffe, žena koja za doručak pojede 10 do 15 banana, a rekord joj je 21 pojedena banana u jednom obroku.

Prije početka primjene bilo kakve restriktivne dijete pa naravno i ove svakako se savjetujte sa svojim liječnikom. A pogledajte molim vas njen frižider. Same banane. Pa mislimo stvarno da je  vrijeme za jednu bananu!

 

Komentari