Zvjezdan Ružić uoči Božićnog koncerta za Udrugu Srce za nju, vozio je bolesne žene na terapije

146
zvjezdan ružić srce za nju

Pijanist i skladatelj Zvjezdan Ružić nastupit će na Božićnom donatorskom koncertu Udruge Srce za nju, čija sredstva su namijenjena projektu besplatnog prijevoza bolesnih žena od kuće do liječnika.

Zvjezdan Ružić danas je i osobno sa članicama Udruge vozio žene na terapije.

Podršku koncertu dali su ravnatelj KBC-a Rijeka prof. dr. sc. Alen Ružić, predstojnica Klinike za radioterapiju onkologiju KBC-a Rijeka, doc. dr. sc. Ivana Mikolašević koja je ujedno i članica Stručne podrške Udruge Srce za nju, liječnici Damir Vučinić i Jasna Marušić te Nevena Polić, mag. med. tech.

Oni su danas u krugu KBC-a dočekali Zvjezdana Ružića, članice Udruge i pacijenticu koju je vozio na terapiju.

zvjezdan ružić srce za nju

Donatorski Božićni koncert Pianotron Zvjezdan Ružić i gosti održat će se 30.studenog u HKD-u na Sušaku. Na koncertu Zvjezdanu Ružiću pridružit će se vokalistica Maya Sar, gitarist Frano Živković i kontrabasist Vedran Ružić.

Ova četiri glazbena imena jamac su vrhunskog glazbenog doživljaja koji će biti začinjen božićnim ugođajem. Ulaznice po cijeni od 100 kuna prodaju se na mojekarte.hr.

zvjezdan ružić srce za nju

Sredstva s koncerta namijenjena su nastavku projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena koji prva i jedina u Rijeci provodi Udruga Srce za nju. Svakog dana članice Udruge i članovi Stručne podrške, cijenjeni zdravstveni stručnjaci, prijatelji Udruge i poznate osobe ovoga grada, prevoze bolesne žene od kuće do liječnika. Zasada samo na području Rijeke, uz cilj da budu obuhvaćene žene iz riječkog prstena.

L.B.

Komentari