Željka Babić: “Hej, ljudi, moramo sami skrbiti o svojim kvartovima”

77
pribor za pisanje

O tranzicijskoj inicijativi na Turniću Željke Babić već smo pisali. Prva inicijativa jest organizacija buvljaka za povratak u školske klupe i urede. Stoga, novi sastanak zakazan je u četvrtak u 19 sati na Kantridi u beach baru Morski prasac.

Ideja je buvljak, ali ideja je i old school druženje i stvaranje zajednice

“Eto nas opet – tranzicija je pokret koji kaže – hej, ljudi, moramo sami skrbiti o svojim kvartovima, čineći ono što možemo da postanu bolje mjesto za život. A naša prva inicijativa je organizacija buvljaka za povratak u školske klupe i urede. Nemoj kupovati ako možeš kupiti polovno, razmijeniti ili reciklirati.

Ovaj put smo u ovaj četvrtak u 19h Morskom prascu na Kantridi – jer će ovo biti buvljak Rijeka – Zapad. Pa idemo u goste ljudima s Kantride.

Ne grizemo

Ako se prepoznajete kao osoba koja hoće dati doprinos kvartu i gradu, okolišu i ljudima, podružiti se i vratiti kvartu duh susjedstva i snažne zajednice – pa dođite. Ne grizemo, kunem se.
Ideja je buvljak, ali ideja je i old school druženje i stvaranje zajednice. Mimo telefona i besplodnih ratova po mrežama – idemo napraviti nešto lijepo za sebe i kvart(ove).
Prasac, četvrtak u 19 sati,” poručila je Željka Babić.
Snimka zaslona 2022-08-10 144321
Izvor: Screenshot FB

Komentari