Zbog WRC Croatia Rally 2022. sutra za sav promet zatvorena županijska cesta 5030

92

Zbog održavanja utrke “WRC Croatia Rally 2022.”, u  subotu 23. travnja 2022 od 7 do 22 sata za sav promet bit će zatvorena županijska cesta 5030 i to od raskršća s javnom cestom D3 do Velikog doma na Platku kao i lokalna cesta Risnjak-Platak, od Gornjeg Jelenja do Platka.

Autobusi s Grobničkog polja s vožnjama počinju u 5 ujutro i prometuju do 8 sati kada je zadnji jutarnji polazak prema Platku. Druga tura autobusa prema Platku kreće po završetku prvog brzinca, negdje oko 12 sati, prometovat će do okvirno 15 sati. Kupljena ulaznica za fun zonu na Platku odnosno parkiranje na Grobničkom polju ujedno je i autobusna karta. Obje ulaznice se mogu kupiti online kao i na ulazu u fun zonu i na parkiralište. Cijena ulaznice iznosi 90 kuna, a parkiranje osobnog automobila na prostoru Zračne luke na Grobničkom polju iznosi 35 kuna. Povratak s Platka moguć je po završetku brzinaca, odnosno oko 12 i 19 sati. Zabranjeno je parkiranje vozila uz glavnu prometnicu, osobito od Kikovice prema Gornjem Jelenju i sva vozila koja budu ostavljena na kolniku uklanjat će “pauk”. Prilaz Platku osobnim vozilima neće biti moguć.

Organizatori apeliraju na posjetitelje da poštuju upute redara. Sat vremena prije početka brzinca zabranjeno je kretanje prometnicama.
L.B.

 

Komentari