Završava zimska sezona na Platku!

133
platak

S vikendom koji je pred nama Platak kreće u proljetno-ljetnu sezonu u kojoj očekujemo jednako puno posjetitelja kao i u zimskim mjesecima.

Zimska sezona na Platku periodično se odvijala od studenoga kada je pao prvi snijeg koji je otvorio sezonu sanjkanja dok smo sa skijanjem ove godine krenuli nešto kasnije, tek polovicom siječnja, kad su se stekli prvi uvjeti, no zato u punom formatu! Prirodni snijeg omogućio je da se ove sezone  bar na nekoliko vikenda otvore sve staze. Iako po broju dana nešto kraća, možemo reći da je iza nas jedna od najuspješnijih sezona do sada, a drago mi je da takvo mišljenje imaju i naši korisnici koji primjećuju naše napore i još važnije kvalitativne pomake.

Osim dnevnog skijanja i sanjkanja, utorkom i petkom, kad su to vremenske prilike dozvoljavale, na Radeševu se održavalo noćno te četvrtkom dnevno-noćno skijanje. Pored redovnih aktivnosti Goranski sportski centar bio je i suorganizator nekoliko odličnih sportskih manifestacija koje su započele Europskom Ski Bike utrkom, nastavile se dječjim Cro Ski kupom za mlađe uzraste i Carnival Snowboard Sessionom, potom zanimljivim natjecanjem koje je povezalo more i gorje Galeb Snipe & Ski Race te prvim primorsko-goranskim Ski & Snowbord festivalom i Kupom Hrvatske u skijanju i snowboardu. Sve u svemu iza Platka je jedna od ponajboljih zimskih sezona.

Za ovaj odličan rezultat zahvaljujemo se, prvenstveno našim posjetiteljima koji su vjerno pohodili Platak, našim djelatnicima koji su dali sve od sebe, kao i našim partnerima koji su svakodnevno doprinosili pozitivnoj percepciji Platka – Županijskoj upravi za ceste koja je brinula za prohodnost ceste prema Platku, HGSS-u, ugostiteljima, školama skijanja, organizatorima manifestacija, medijima koji su redovito pratili naš rad kao i našim osnivačima na ukazanom povjerenju, a iznad svega Primorsko-goranskoj županiji bez čijih ulaganja ovakav razvoj Platka ne bi bio moguć.

Od sutra se okrećemo proljetno-ljetnoj sezoni gdje vas opet sve skupa pozivamo na naše najdraže brdo, jednako lijepo i zanimljivo u svakom godišnjem dobu, s brojnim zanimljivim sadržajima i prilikama za rekreaciju i zabavu.

Komentari