Započeo Tjedan odmora vrijedan – Posjetite turističke atrakcije uz značajne popuste

105

U subotu je počela nacionalna akcija „Tjedan odmora vrijedan“, koju je pokrenulo Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice. Tako u tjednu od 16. do 25. listopada svi građani Hrvatske mogu posjetiti i uživati u drugim dijelovima naše zemlje uz značajne popuste na sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti do ugostiteljskih usluga i doživljaja. Cilj ove akcije je poticanje domaćeg turizma i povećanje turističkog prometa.

Naime, poznato je kako su Plitvička jezera jedno od posjećenijih destinacija u Hrvatskoj. Za Novi list glasnogovornik Ognjen Borčić dao je presjek subotnjeg jutra: “Vrijeme je jutros za poželjeti i to su iskoristili mnogi posjetitelji. Bookong je ovoga i narednoga vikenda akcije „Tjedan odmora vrijedan“ izvrstan jer su zaljubljenici Plitvičkih jezera željeli na vrijeme osigurati ulaznice putem e-mail kupnje. Posjetitelji drže socijalnu distancu, nose se zaštitne maske i pazi na sve epidemiološke detalje.“ Iako je broj ulaznica po cijeni od 50 kuna limitiran na 6 000 dnevno, broj posjetitelja, za sada je odličan.

Naravno, nisu se samo Plitvička jezera uključila u akciju „Tjedan odmora vrijedan“. Posjetitelji mogu uživati i u ljepotama nacionalnih parkova, parkova prirode, muzejima, galerijama i ostalim turističkim ponudama. Više informacija možete saznati na ovoj poveznici.

Komentari