WRC ovog petka na Platku: Doći će i do privremene regulacije prometa

106
WRC Croatia Rally

Zbog održavanja automobilističkog spektakla WRC Croatia Rallyja od 18. do 21.  travnja 2024. godine u Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Karlovačkoj županiji, Primorsko-goranskoj županiji, Varaždinskoj županiji i Krapinsko-zagorskoj županiji na snazi je izmijenjen prometni režim.

petak 19. travnja četvrti puta Platak će biti domaćin jedne od utrka WRC svjetskog prvenstva koje u Hrvatsku dovodi najbolje svjetske rally vozače. Na Platku će se voziti dva brzinska ispita s početkom u 11:47 te potom u 14:45 sati na dionici od Gornjeg Jelenja preko Platka do spoja s državnom cestom, (starom cestom) Rijeka – Zagreb.

Dionice brzinskih ispita (BI) zatvaraju se za promet 3 sata prije starta. U slučaju Platka dionica na kojoj se voze brzinci bit će zatvorena od 8:45 do 17:45 sati.

Ove godine će parkiralište na Platku u cijelosti biti na raspolaganju posjetiteljima i gledateljimaa prilaz od strane Klane neće se zatvarati.  

wrc platak

Obavijesti za gledatelje

Gledatelje se poziva da prilikom planirana posjeta Platku posebnu pozornost obrate na sigurnosni aspekt, poštuju oznake i upute organizatora kao i vremenske uvjete.

Osim online, ulaznice za Platak moći će se kupiti na tri lokacije: kod skretanja za Platak, na Gornjem Jelenju kao i na Platku pored info kućice GSC-a pored parkirališta.

Posjetitelje Platka očekuje kvalitetna ugostiteljska ponuda u objektima Veliki dom na Platku, Mali dom na Platku, X-bar Platak i Caffe bar Sova.

Više informacija može se pronaći na mrežnim stranicama organizatora.

wrc platak

Komentari