Vozač Autotroleja u jednom trenutku izgubio svijest, zamračilo mu se pred očima…

141

Jučer ujutro na Trsatu, u ulici Šetalište Joakima Rakovca došlo je do prometne nesreće u kojoj na svu sreću nije bilo ozlijeđenih osoba, ali je prouzročena velika materijalna šteta. Podsjetimo, vozač autobusa Autotroleja, koji je prometovao na liniji broj 2, u jednom je trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i udario u više parkiranih osobnih automobila od kojih su neki u potpunosti uništeni, javlja Novi list.

Na mjesto događaja vrlo brzo su izašli djelatnici prometne policije kako bi utvrdili zbog čega je došlo do nezgode, a u raščišćavanju poprišta nesreće angažirano je više vučnih službi koje su odvezle uništene automobile.

Po dojavi nesreće koja se dogodila u 6.30 sati na lice mjesta izašla je prometna policija. Prometni policajci obavili su očevid te je utvrđeno da je oštećeno šest parkiranih automobila. Srećom, u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, a daljnjim istraživanjem utvrdit će se uzrok nesreće”, kazali su iz Postaje prometne policije Rijeka.

Iz Komunalnog društva Autotrolej kazali su da vozač autobusa nije ozlijeđen te da mu je pozlilo tijekom vožnje, zbog čega je potražio hitnu pomoć.

Vozač je rekao da mu se u jednom trenutku zamračilo i da je imao osjećaj da gubi svijest te je izgubio kontrolu nad vozilom. Najvažnije je da nitko nije nastradao. Nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima, kada na cesti nije bilo puno vozila, dok je autobusu bilo tek pet, šest putnika. Srećom, nitko od putnika nije ozlijeđen i vozač nije imao ozljede uzrokovane sudarom, ali zbog cijele situacije, kao i činjenice da mu je pozlilo, otišao je potražiti hitnu pomoć”, rekli su iz Autotroleja te dodali da će, bez obzira na okolnosti, vozilo biti pregledano. Također, pojasnili su da imaju osiguranje od automobilske odgovornosti te da će svi oštećeni dobiti policu osiguranja, a isplata štete rješavat će se putem osiguravajuće kuće.

“Ispričavamo se vlasnicima vozila te molimo da se jave u našu službu osiguranja kako bi dobili potrebne podatke o polici osiguranja”, naglasili su iz Autotroleja za Novi list.

L.B.

Komentari