Vlasnik Three Monkeysa odgovorio Plenkoviću: “Neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik”

100
Izvor: Three Monkeys Facebook

Vlasnik riječkog kafića Three Monkeys, Tomislav Kovačević odgovorio je premijeru Andreju Plenkoviću nakon njegove prozivke na današnjoj konferenciji za novinare. Tvrdi da nikad nije rekao da je HDZ-ovcima zabranjen ulaz, nego da ih ne voli jer 30 godina uništavaju Hrvatsku.

“Čuo sam što je rekao, tlak mi je na milijardu. Neka premijer koji pere novinarku pročita komentare svojih istomišljenika. Neka se spusti malo na zemlju, nisam ja njegov podanik”, kazao je za Dnevnik.hr i dodao kao nikad nije ustvrdio da je ulazak u njegov bar HDZ-ovcima zabranjen. “Naravno da to nikad nisam napisao, taj vrli premijer bi mogao pročitati moje izjave kad govori da su novinari nepripremljeni. Nisam napisao da će nekome biti zabranjeno, nego da ih ne želim blizu. Ali hoće li doći on i njegovi, to nije moja stvar. Kod nas će svaki gost biti profesionalno uslužen.”

Ljuti ga i Plenkovićeva tvrdnja da je Kovačeviću dao novac. “On meni novac nije dao. Nikome nije! Samo nam je vratio dio novca koji smo uplaćivali, s tim da nam je zabranio rad bez ijednog znanstvenog dokaza. On ne daje pare, on je sluga naroda, bar bi to trebao biti, a ne da narod služi njemu. Ovo doživljavam kao pritisak. Okomio se na malog čovjeka iz Rijeke koji je rekao da ne voli članove njegove stranke. E, pa ne volim vas! Trideset godina uništavate ovu državu i ja vas ne volim”, poručio je Kovačević za Dnevnik.hr.

Komentari