[VIDEO] Simon Rožman novi je trener Rijeke

27
Foto/Screenshot HNK Rijeka

Simon Rožman novi je trener HNK Rijeka. Prvu utakmicu vodit će već u srijedu, na gostovanju kod Buja u Kupu Hrvatske.
Simon Rožman potpisao je ugovor na tri godine.

Uz trenera Rožmana nova imena u stručnom stožeru su prvi pomoćni trener Aleš Kačičnik, drugi pomoćni trener Danko Matrljan, kondicijski trener Aris Naglić,  trener vratara Gojko Mrčela i analitičar Alen Obrez.

Imamo odličnu ekipu, ali moramo napraviti sve da to pokažemo na terenu i ostvarimo ciljeve koje klub ima“, rekao je Rožman po dolasku na Rujevicu. Oduševljen je viđenim, kaže kako već dulje vrijeme prati Hrvatsku nogometnu ligu, a igrače Rijeke najbolje će upoznati na terenu.

Rožman je trenersku karijeru počeo u Celju (2013./2014.) gdje je radio u omladinskom pogonu slovenskog kluba, a 2014. godine u travnju postao je trener prve ekipe i tako postao najmlađi trener debitant u slovenskoj Prvoj ligi.

Rožman je Celje odveo do drugog mjesta u prvenstvu i finala Kupa Slovenije. Nakon Celja, Rožman je karijeru nastavio u Domžalama gdje isprva imao ulogu sportskog koordinatora, ali uskoro je preuzeo prvu momčad.

U svojoj prvoj sezoni na klupi Domžala (2016./2017.) ostvario je veliki uspjeh osvojivši Kup Slovenije, te je u prvenstvu zauzeo četvrto mjesto.

Nakon toga uslijedio je novi veliki rezultat kada je u sezoni 2017./2018. stigao do play-offa Europske lige eliminiravši na putu i njemački Freiburg.

U sezoni 2018./2019. s Domžalama je zauzeo treće mjesto ujedno postavivši rekord po broju postignutih pogodaka, izvijestili su iz HNK Rijeka.

Simon Rožman – novi trener HNK Rijeka

Simon Rožman novi je trener HNK Rijeka. Simone, dobrodošao i želimo ti puno uspjeha!🔵⚪🤗📰👉https://bit.ly/2mzoyot#ZajednosmoRijeka

Objavljuje NK Rijeka u Ponedjeljak, 23. rujna 2019.

Komentari