[VIDEO] Na Aljasci u manje od četiri dana popravili cestu razorenu u potresu, u Rijeci je vrijeme relativan pojam!

82

“Ovo je samo još jedan veliki primjer kako na Aljasci reagiraju nakon potresa prošlog petka! Off-rampa na prilaznoj cesti za međunarodni aerodrom i bulevard Minnesota u Anchorageu otvoreni su rano jutros, s potpuno novim asfaltom”, objava na Facebooku potvrđuje munjevito djelovanje na uklanjanju posljedica razornog potresa magnitude 7, koji je u petak 30. studenog pogodio Aljasku.

Cesta na Aljasci, koja se urušila nakon katastrofalnog potresa koji j pogodio ovu američku saveznu državu, u srijedu je popravljena, navodi CNN . Prema snimci u cesti su nastale ogromne rupe, a fotografije na Facebooku u utorak pokazuju cestu kako je izgledala nakon potresa i kako izgleda nakon radova.

Unatoč niskim temperaturama koje znatno otežavaju izvođenje radova, radnici su cestu popravili u manje od četiri dana. Popravke su nužne na još 50 lokacija.

Here is just another great example how Alaskans are responding after last Friday’s earthquake! The off-ramp at…

Objavljuje Alaska Tour & TravelUtorak, 4. prosinca 2018.

Nekoliko dana ranije u Rijeci je, sa zgrade bivše pošte u centru grada, pala skela i građevinski matrijal. Cesta je morala biti zatvorena, u gradu je nastao prometni kolaps koji je trajao pet dana. Konačno, nakon otvaranja prometnice u Adamićevoj ulici, mjesto incidenta prohodno je tek jednim prometnim trakom…

https://www.teklic.hr/featured/video-razoran-potres-pogodio-aljasku/

Komentari