Uvijek postoji rješenje – pa i ono za cijepljenje građana

514
cijepljenje

Riječki novinar Edi Prodan na društvenim je mrežama komentirao postupanje Hrvatske, Ministarstva zdravstva i Sabora po pitanju cijepljenja protiv Covida-19. Njegovo opažanje prenosimo u nastavku:

“ZAKON, SABOR, CIJEPLJENJE

Koja papazjanija od države. Pa ima li ova zemlja svoju zakonodavnu vlast? Ministarstva kao predlagatelje zakona i Sabor koji će ih dvotrećinskom većinom usvojiti. Ako je cijepljenje presudno za zdravstveni i ekonomski opstanak zemlje i svih nas, postaje obavezno. Zakon nastupa odmah, provedba 30 dana. Moglo se to učiniti još u travnju dok nas je na tisuće bilo po bolnicama. Ali ne, jer uvijek favoriziramo besmisleno politikantsko iživljavanje.
Kakvi antivakseri! Pa njih je manje od jedan posto. Dio naroda se ne osjeća ugodno, boji se cijepljenja kad vidi koji se cirkus radi od stožera na niže, s odlukama koje granice sa zdravim razumom. Zovite ljude, pet puta na dan da se cijepe. Pa nije zdravlje telefonska prodaja lonaca ili predizborna anketa!!! Stavi li se u zakonske okvire, glasom većine, do konca srpnja procijepljenost za uzor svijetu. Ali ne, kao stalo nam je do zdravlja, a uživamo u permanentnom političkom kaosu.”
Snimka zaslona 2021-07-10 180805
Izvor: Screenshot Facebook Edi Prodan

Komentari