Uhićen muškarac koji je dva puta u Gorskom kotaru opljačkao istu trgovinu!

79

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko, u suradnji sa službenicima Policijske uprave karlovačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim  hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Riječ je o osumnjičeniku kojega se sumnjiči za počinjenje dva kaznena djela razbojništva na području Vrbovskog tijekom prošle 2021. i 2020. godine. Pronađen je na području nadležnosti PU karlovačke te je temeljem raspisane potrage priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je u studenom 2020. godine u trgovini benzinske postaje u Vrbovskom prijeteći oružjem djelatnici počinio kazneno djelo razbojništva, otuđivši pritom 4.100 kuna. Također je utvrđeno kako je godinu dana kasnije, u studenom 2021., u istoj trgovini razbojništvom nad djelatnicima otuđio oko 2.500 kuna.

Inače, karlovačka policija ga je zatekla u subotu, 22. siječnja na području Ogulina, neposredno nakon počinjenja još jednog razbojništva u trgovini. 

Po završetku istraživanja, poradi sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 21-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

L.B.

Komentari