Ugledni Riječani donirali Centru za rehabilitaciju kunu po svakom biraču koji je izašao na izbore

28

Na na žiro račun Centra za rehabilitaciju Rijeka Udruga Građani prije svega (GPS), uplatila je novčanu donaciju u iznosu od 35.934.kune.

Podsjetimo, na lokalnim izborima u Rijeci skupina uglednih Riječana najavila je da će u kunama donirati iznos jednak broju glasača koji u Rijeci izađu na izbore. To je učinjeno kako bi se potaknula veća izlaznost na izbore.

U ime Centra i štićenika zahvalu uputila ravnateljica Ornela Klevisser Tomašić, dodavši da su počašćeni što je za ovakvu donaciju odabrana baš njihova ustanova koja skrbi o djeci s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom. Novac od donacije upotrijebit će za rekreacijske aktivnosti, terapijsko jahanje i izlet njihovih štićenika. ‘Ova donacija će pomoći našoj ustanovi u podizanju kvalitete življenja kroz različite aktivnosti poput odlaska na izlete, terapijskog jahanja, boćanja i drugog. U ime svih korisnika i djelatnika Centra za rehabilitaciju Rijeka, veliko vam hvala’, istakli su iz Centra za rehabilitaciju Rijeka za Novi list.

 

Komentari