U Zametskoj ulici u Rijeci u opožarenom stanu pronađen mrtav muškarac

204

U četvrtak oko 16:52 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Rijeke primila je dojavu o požaru u Zametskoj ulici. Požar je izbio u kuhinji i sobi u stanu prizemnice površine 40 kvadratnih metara. Po dolasku, vatrogasci su u stanu  na krevetu pronašli smrtno stradalu mušku osobu.

U gašenju požara sudjelovalo je sedam vatrogasaca s dva vatrogasna vozila, a požar je ugašen oko 17 sati. S požarišta se neko vrijeme uzdizao gusti crni dim, a u to vrijeme promet Zametskom ulicom bio je kratko u prekidu.

Oglasila se i policija: Danas je u suradnji protupožarnog inspektora i policije nastavljen očevid požara koji je jučer, 16. rujna izbio u stanu na Zametu u Rijeci. U požaru je smrtno stradala jedna osoba te je u tijeku utvrđivanje identiteta stradale osobe. Dojavu o požaru policija je zaprimila jučer, oko 16.55 sati, a dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja zatečeni su djelatnici JVP Rijeka koji su požar ubrzo ugasili. Utvrđivanje uzroka i okolnosti izbijanja požara je u tijeku.

Nadopuna: Policijski službenici u suradnji s protupožarnim inspektorom završili su očevid požara koji je u jučer, 16. rujna oko 16,55 sati izbio u stanu na Zametu u Rijeci. Prema rezultatima očevida kao uzrok požara isključuje se tehnički čimbenik. U požaru je izgorio namještaj u sobi, a ukupna materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Tijelo stradale osobe je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta.

L.B.

Komentari