U subotu se trči utrka riječkim lukobranom – Molo longo trk

90
Molo Longo trk

25. izdanje Festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run nastavlja se ove subote, 13. travnja uz Molo longo trk, utrku po riječkom lukobranu.

Popularna šetnica uz more pretvara se tako u 6-kilometarsku stazu koju će prijavljeni nastojati pretrčati u što kraćem roku, a najbolji među njima bit će nagrađeni vrijednim nagradama Sport Visiona i to u kategorijama apsolutnih pobjednika u muškoj i ženskoj kategoriji, te kategorijama M23, M40, M50, M50+; Ž23, Ž40, Ž50, Ž50+.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti online do petka 12. travnja u 21 sat putem službene stranice www.rijeka.run ili u subotu na licu mjesta do 9 sati. Start utrke je u 10 sati.

Molo Longo trk

Osim što je izvrsna prilika za rekreaciju u samom centru grada uz more, Molo longo trk uvertira je u završni vikend festivala 28. travnja, u kojem nas očekuje čak 7 utrka: 20. Riječki polumaraton, utrka štafeta 3x7km, Desetka, Erste Petica, dm mići trk za vrtićarce i njihove roditelje, Memorijal Milke Milinković za osobe s invaliditetom i slabovidne osobe te velika humanitarna utrka građana.

Podsjećamo da je u tijeku i prodaja festivalskih majica, čijom se prodajom skupljaju donacije za program Moje mjesto pod suncem. Majice se mogu kupiti na prodajnom štandu na Trgu 128. brigade HV-a i u trgovinama Sport Visiona.

Molo Longo trk

Komentari