U Rijeci u samoizolaciji već dva razreda!

98

Četvrti val od razdoblju od 4. lipnja do 13. rujna donio je 1 548 novozaraženih osoba na području Primorsko-goranske županije. Od toga su tek 164 osobe cijepljene. Na redovitom županijskom press kolegiju u Rijeci prof. dr. Vladimir Mićović, ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije, kazao je kako u tom razdoblju imamo i 11 umrlih od koronavirusa.

Također, Mićović je kazao kako je proteklog vikenda u Rijeci povećan broj hospitaliziranih slučajeva, ali i smanjen broj aktivnih slučajeva te kako su dva razreda, jedan osnovnoškolski i jedan srednjoškolski, trenutačno u samoizolaciji, javlja Novi list.

„Pokušat ćemo održati sustav nastave u razredu, imamo i dosta cijepljene djece i mladih, iako je najbolja cijepljenost među studentima. Važno je procijepiti i starije osobe koje još nisu cijepljene, ovim putem apeliramo na njih, a sve one koji su nepokretni ili bolesni te ne mogu doći na cjepno mjesto, mogu se javiti na broj telefona 051/554-802 i naša ekipa će ih posjetiti i cijepiti u njihovim domovima“, kazao je Mićović.

L.B.

Komentari