U Rijeci se otvara Poštanski ured Djeda Mraza!

109
pismo djedu mrazu

Ovogodišnje izdanje Rijeka Adventa zaista je najčarobnije do sada, a počevši od spektakularnog otvorenja i paljenja lampica, već nam je donijelo mnoga iznenađenja. Prigodna dekoracija ostavlja bez daha na svakom koraku, a svakog dana mnogobrojni građani i gosti uživaju u druženju na više lokacija gradske adventske bajke.

U čaroliji Adventa uživaju svi, a posebno naši najmlađi, čije uzbuđenje raste iz dana u dan jer, kako svi dobro znamo, bliži se trenutak koji djeca željno iščekuju cijele godine – buđenje na božićno jutro kad, puni nade da ih je posjetio omiljeni Djedica, znatiželjno trče pod okićene božićne jelke.

O njemu razmišljaju cijele godine, smišljaju želje i trude se biti što bolji jer znaju da Djed Mraz prati svaki njihov korak, vidi i zna o njima sve

Ako, uz sav posao koji Djedica u prosincu vrijedno odrađuje kako bi razveselio dječicu iz cijelog svijeta, još i ispuni točno ono što su zaželjeli, čarolija je to toliko posebna, koja se s ničime ne može mjeriti.

Djed Mraz svake godine dobije na milijune pisama i zato mu u velikom poslu pomažu njegovi vilenjaci koji organiziraju rad centralnog poštanskog ureda Djeda Mraza gdje se skupljaju sva pisma i božićne želje.

Ozbiljna je to logistika, jer svako od tih pisama na kraju mora stići osobno do Djeda Mraza. Kako se niti jedno pismo ne bi zagubilo i kako bi sve želje i snovi naše dječice stigli u prave ruke, ove će godine Turistička zajednica grada Rijeke u sklopu Rijeka Adventa otvoriti ekskluzivnu poslovnicu Poštanskog ureda Djeda Mraza kao dio njegove centralne poštanske infrastrukture iz kojeg će pisma putovati na Sjeverni pol ekspresnom sobovskom linijom.

pismo djedu mrazu

Ali to nije sve, Djed Mraz će redovno posjećivati svoj Poštanski ured u Rijeci kako bi pratio njegov rad te će mu dječica tom prilikom moći i osobno uručiti pisma

Cijela ova čarolija već se neko vrijeme u tajnosti sprema i to u jednom od najposebnijih prostora u podzemlju grada kojeg su vilenjaci privremeno preuredili u Poštanski ured Djeda Mraza. Prostor je to u samom centru grada, s ulazom kod Katedrale Svetog Vida – jedinstveni Riječki Tunel.

Djeco, počnite pripremati svoja pisma, napišite svoje želje i poruke najdražem Djedici jer ove godine po prvi puta Rijeka ima svoj vlastiti Poštanski ured Djeda Mraza! Takvu privilegiju ima malo koje mjesto na svijetu i zato iskoristite jedinstvenu priliku, donesite svoja pisma u Poštanski ured i upoznajte Djeda Mraza, osobno mu uručite pismo ili ostaviti svoje želje u poštanskom sandučiću. Djed Mraz jedva čeka upoznati riječke mališane i pročitati njihova pisma!

No, nećemo odmah otkriti sve, Poštanski ured Djeda Mraza bit će pun iznenađenja, a sigurni smo da će oduševiti velike i male kojima je svaka prilika da dožive svijet Djedice koji može ispuniti sve njihove želje, pravo ostvarenje sna.

Poštanski ured Djeda Mraza otvara svoja vrata od petka, a u nastavku možete naći njegovo radno vrijeme i termine dolaska Djeda Mraza.

 

Komentari