U Rijeci otvoren sajam autohtonih primorsko-goranskih proizvoda

196
sajam autohtonih primorsko-goranskih proizvoda

U organizaciji Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ na Trgu 128. brigade HV-a u Rijeci održava se prodaja i promocija autohtonih proizvoda Primorsko-goranske županije.  Predstavlja se osam proizvođača s ponudom meda i pčelinjih proizvoda, mesnih delicija, proizvoda od lavande te proizvoda od drenjule i ostalog autohtonog voća.

Sajam je danas obišao i zamjenik župana Petar Mamula. Istaknuo je kako svim proizvođačima treba što bolji marketinški i prodajni kanal i upravo to Primorsko-goranska županija podupire putem Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj. Domaći proizvođači imaju prodajni kanal tijekom cijele godine preko Kašetice, a ovo je prilika da se proizvodi plasiraju građanima Rijeke na glavnoj gradskoj šetnici.

Sajam autohtonih proizvoda može se posjetiti u utorak, srijedu i četvrtak od 9.00 do 17.00 sati te u petak od 9.00 do 13.00 sati.

sajam autohtonih primorsko-goranskih proizvoda sajam autohtonih primorsko-goranskih proizvoda sajam autohtonih primorsko-goranskih proizvoda

Komentari