U kanjonu Rječine pronađeno beživotno tijelo muškarca. Sestra Petra Vizintina potvrdila da je, nažalost, u pitanju njezin brat

105

Danas u prijepodnevnim satima održana je velika akcija pretraživanja kanjona Rječine za nestalim Petrom Vizintinom. Pronađeno je tijelo za sada nepoznatog muškarca, potvrđeno je iz PU primorsko-goranske za Novi list. Na mjestu pronalaska još uvijek traje očevid, a za sada se ne može sa sigurnošću reći radi li se o nestalom Petru Vizintinu.

Međutim, u izjavi za Novi list, sestra nesretnog mladića Anamarija Vizintin potvrdila je da se nažalost radi o njezinom bratu te dodala da će se detaljnom policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja stradavanja nesretnog mladića.

Preminulog muškarca pronašli su djelatnici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Petrom Vizintinom krenuli u 9:30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11:30 sati pronašli su beživotno tijelo muškarca.

Tek po obavljenoj identifikaciji moći će se potvrditi ili opovrgnuti da li se radi o muškarcu za kojim se danima tragalo. Ostaje također utvrditi i uzrok smrti, piše Novi list.

L.B.

Komentari