U Exportdrvu otvoren Wine Ri, izloženo preko 500 vinskih etiketa

128
WineRi

U riječkom Exportdrvu otvoren je i WineRi, sajam kvarnerskih vina, ali i brojnih gostujućih vinara iz šire regije, od Italije do Makedonije. Riječ je o više od 100 vinarija s preko 500 etiketa koji se predstavljaju na ovom dvodnevnom eno gastro festivalu.

U ime Primorsko-goranske županije, pokrovitelja manifestacije, sudionike je pozdravio zamjenik župana Vojko Braut koji je istaknuo zadovoljstvo što manifestacija WineRi svake godine napreduje i raste te uvelike doprinosi profiliranju Primorsko-goranske županije kao vrhunske enogastronomske regije.

Festival, kao i svaki do sada, ima humanitarni karakter te će se pomoći Udruzi Srce za nju koja skrbi o prijevozu žena oboljelih od karcinoma te će svi posjetitelji festivala moći prigodno donirati udrugu.

Također, u Vinoteci Wine&Co u suradnji s Udruženjem Kvarner Wines, Turističkom zajednicom Kvarnera i Hrvatskim sommelier klubom održat će se niz radionica koje će voditi vrhunski sommelieri i Kvarner Wines ambasadori, dok će Vinoteka ugostiti i niz promocija i prezentacija vinarija.

Međunarodni eno – gastro festival WineRi koji organizira Udruženje Kvarner Wines održava se 8. i 9. ožujka u Exportdrvu u Rijeci otvoren je za sve posjetitelje od 14:00 do 20:00 sati.

WineRi

WineRi

WineRi

WineRi

Komentari