U četvrtak 21. rujna započinju radovi na optimizaciji i izgradnji vodno-komunalne infrastrukture na spoju Liburnijske ulice i Ulice Jože Vlahovića u Rijeci

484
Ulica Jože Vlahovića

Radovi se izvode u sklopu EU projekta „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, započinju radovi na optimizaciji i izgradnji vodno-komunalne infrastrukture na spoju Liburnijske ulice i Ulice Jože Vlahovića kod k. br. 16.

U sklopu radova bit će zamijenjen dotrajali cjevovod koji je zahtijevao učestale sanacije. Radi same širine rova i nedostatnog profila kolnih površina za odvijanje prometa, ulica Jože Vlahovića bit će zatvorena za promet od 7:00 do 17:00 sati, a završetak radova predviđen je za kraj rujna.

Izvođač radova će za vrijeme izvođenja radova omogućiti neometani prolaz interventnih službi te osigurati pješacima siguran koridor kretanja.

Dodajemo kako je izvođač radova u ulicama na koje se direktno utječe izvođenjem radova dostavio obavještajni letak građanstvu putem poštanskih sandučića, a o svim eventualnim izmjenama dinamike izvođenja radova korisnici bit će pravovremeno informirani kako bi bili u tijeku s napretkom projekta i kako bi svoje aktivnosti mogli planirati na vrijeme.

Zahvaljujemo svim građanima na strpljenju i razumijevanju te ih pozivamo da prate tijek radova i promjene u regulaciji prometa radi njihove sigurnosti i drugih uključenih u promet.

Dodatne informacije o 233.799.649,88 EUR vrijednom EU projektu „Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture na području aglomeracije Rijeka“, koji se u visini od 71,33 % sufinancira bespovratnim sredstvima Europske unije, dostupne su na internetskoj stranici projekta https://aglomeracijarijeka.eu, a informacije o planiranim radovima, radovima u tijeku i izvedenim radovima građani mogu pronaći na GIS web pregledniku http://euprojektigis.kdvik-rijeka.hr/geoserver/web/Default.html

Komentari