Trogirski predsjednik HSP-a o Danijeli Dvornik: “Tebe triba mlatit kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš”

84

Damir Zaradić HSP-ov je trogirski gradski vijećnik koji u slobodno vrijeme uživa pišući seksističke komentare na Facebooku.

Jednom prigodom, jučer, tako je ispod članka jednog portala, u čijem naslovu se navodi izjava Danijele Dvornik koja glasi: “Kad nađete muškarca koji traje 1 sat u krevetu, proslijedite mi ga”, famozni vijećnik komentirao sljedeće: “Tebe triba mlatit kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra”. 

Redakcija 24sata potom je uzročno-posljedično nazvala Zaradića i pitala ga je li to on uistinu i napisao na što je dotični odgovorio:

Nadodao je i sljedeće: Ne mogu vjerovati da se hvatate za takve stvari. Evo, ja sam predsjednik gradskog HSP-a. Uđite i ako nađete da ikoga vrijeđam… Osim gradonačelnika, dobro –

Upitali su ga i što je mislio napisanim komentarom ispod članka:

Na što sam mislio? Na ništa. Ispričavam se duboko. Priznajem da ispada seksistički. Duboko se ispričavam i njoj ću se osobno ispričati ako sam ijednom rečenicom nekoga uvrijedio – izjavio je Damir Zaradić koji očito ne vidi ništa sporno u svojoj izjavi.

 

Komentari