Tko je Daniela Adamcova? Njen nakit nosile su zvijezde Prijatelja, Brigitte Bardot…

369
Izvor: PU primorsko-goranska

Daniela Adamcova rodom je iz grada Trenčina u Slovačkoj, a upravo danas, nakon desetodnevne potrage, otkriven je njezin identitet. Podsjetimo, prije 10 dana ova je žena pronađena na Krku ozlijeđena, malaksala, dehidrirana i imala je amneziju.

U prošlosti radila je kao dizajnerica nakita koji su nosile mnoge zvijezde poput Brigitte Bardot, Barbare Streisand i zvijezde iz serije Prijatelji i Melrose Place. U SAD je došla s 19 godina te se udala za filmskog producenta. Radila je kao babysitterica i spremačica, a onda se zaposlila u agenciji za nekretnine te najmila stan, upisala studij za dizajn i slikarstvo te se specijalizirala za ručno izrađen nakit. Njezin prijatelj, glazbeni producent joj je pomogao u plasiranju nakita, koji je posuđivala za snimanje filmova. Krajem 2000. godine vratila se u Slovačku pa onda ponovo u SAD.

Po povratku u Slovačku kazala je kako se ne može naviknuti na život tamo. „Od svoje 19. sam sama i oslanjala sam se samo na sebe. To ojača čovjeka, ali ipak lijepo je imati nekoga iza sebe. Lijepo je imati obitelj koja se za tebe brine. Shvatila sam da postoje i neke druge životne radosti osim lutanja svijetom. To je moja zemlja, ja sam Slovakinja i uvijek ću to biti. Ali u Americi sam se navikla na drugačiji sistem života, na drugačiji mentalitet. Možda je to zato što je u Los Angelesu uvijek sunčano. Kad se probudite i sunčano je, uvijek ste dobro raspoloženi. U Americi mi nikad nije bilo dosadno. Tamo ljudi žive u punom smislu te riječi. Kod kuće samo spavaju.“, kazala je u intervjuu 2008. godine, a prenosi Index.

Nina Schmidt iz Los Angelesa danas je kazala kako je jako dobro poznavala ženu. Istakla je kako je radila u tvrtki, koja ju je zaposlila preko neprofitne organizacije koja pomaže beskućnicima i kako je često bila u skloništima za žene. Potom je 2015. godine otišla u Irsku. Schmidt je istakla kako je Daniela bila dobar radnik, pametna, no kako je doživjela teška vremena.

L.B.

Komentari