The Black Room nas vode u Pleasureland!

84
The Black Room
Foto | promo

Novi singl riječkog benda The Black Room vodi nas u Pleasureland! Produciran, sniman i masteriran od strane Mateja Zeca (Let3, studio GIS), snimljen je uživo u kultnom Art kinu Rijeka, a ujedno je najava za nadolazeci album Future Memories koji izlazi krajem godine.

“Htjeli smo dobiti zvuk čim bliže live koncertu, ali pod “kontroliranim uvjetima” (smjeh). Definitivno se osjeti razlika kako u emociji tako i u energiji koju se ne može replicirati u studiju. Uvijek smo htjeli taj live moment pretočiti i na snimku, dobiti zvuk najbliži onom koji nam je u glavi i mislim da smo ovdje u tome i uspjeli.”

Sama snimka i live video snimljeni su u kultnom Art-kinu Croatia u Rijeci, koje je dugi niz godina svjetla točka nezavisne hrvatske filmske industrije. S jedinistvenim interijerom u režiji Kristine Barišić, ikonično Art kino poznato po svojoj jedinstvenoj estetici i ambijentu, nudi neusporedivu akustiku i atmosferu koja se razlikuje od standardnih dvorana i klubova. Ova legendarna lokacija dala je određenu atmosferu i šarm našem snimanju, spajajući upečatljive vizuale s vrhunskim zvukom.

Novi singl “Pleasureland” donosi prepoznatljivi zvuk benda, kombinirajući trenutke sirove emocije s naglaskom na live izvedbu koja je postala zaštitni znak The Black Rooma. Pleasureland je na svim streaming servisima! 

Komentari