Starbucks proizvodi napokon došli u hrvatske trgovine

169

STARBUCKS je prisutan s asortimanom za uživanje u kavi kod kuće, a koji sadrži šest originalnih okusa – tri espresso okusa i tri mliječna napitka. STARBUCKS BY NESCAFÉ® DOLCE GUSTO je prikladan za aparate NESCAFÉ® Dolce Gusto®.

STARBUCKS BLONDE Espresso Roast mekog i blagog ukusa najblaža je pržena mješavina za espresso. STARBUCKS Single origin Colombia je 100% kolumbijska kava zaokružene teksture, sočnog i prepoznatljivog orašastog završnog ukusa. STARBUCKS Espresso Roast intenzivnog ukusa i oplemenjena slatkoćom karamelе ‘srce’ je ručno pripremljene kave s mlijekom.

Ako više volite napitke s mlijekom, onda je za vas bolji izbor bogati STARBUCKS Cappuccino, savršeno poznatog okusa iz naših kafića, blagi i kremasti STARBUCKS Latte Macchiato ili se prepustite savršenstvu okusa mlijeka i karamele u STARBUCKS Latte Macchiato Caramel kavi.

Sve kapsule Starbucks kave pakirane su u kutiji od 12 komada, a mogu se naći u svim bolje opskrbljenim trgovinama u Hrvatskoj. Pronađite ju i vi i uživajte u mirisu i okusu Starbucks kave!

Komentari