Sretan 76. rođendan Radio Rijeka!

39

Radio Rijeka danas slavi 76. rođendan, a redakcija portala teklic.hr svaki dan tim povodom rado slušanom radiju želi sve najbolje, još puno rođendana i puno uspjeha u daljnjem radu! Radio Rijeka prvi put se u eteru oglasila davne 1945. godine iz kuće u Voloskom, a dan danas svoje slušatelje izvještava o brojnim aktualnostima u našem gradu, regiji i svijetu uz šaljive komentara dragih voditelja. Povodom 76. rođendana, slušateljima se pismom obratio i urednik Radio Rijeke, Alen Čemeljić, koje prenosimo u nastavku:

“Dragi slušatelji,

Družimo se već godinama, punih sedamdesetišest, tako da smo, vjerujem, kroz te godine već postali i prijatelji družeći se u Vašim domovima, vozilima, na poslu i svim ostalim mjestima na kojima slušate program Radio Rijeke. Puno je takvih mjesta, jer se Radio Rijeka danas na svoj rođendan i u tim više nego zrelim godinama može pohvaliti izuzetnom slušanošću.

Službeni podaci kažu da Radio Rijeka suvereno vlada eterom Rijeke (dnevni doseg 28,9 %, a tjedni 48,2%) i Primorsko-goranske županije (tjedni doseg 39,3%) iako nas često zovete i iz drugih županija, drugih država pa i kontinenata. To su brojevi za koje svakodnevno svoje znanje, vještine, iskustvo, ali i mladost ulažu brojna imena od kojih su Vam mnoga poznata, neka će Vam tek postati poznata, a ima i onih koje nikada ne čujete iako su silno bitan djelić mozaika poznatog pod imenom Radio Rijeka.

Iva, Nina, Robert, Neva, Vlado, Joso, Matea, Neno, Gianfranco, još jedna Iva, Albert, Tajči, Tatjana, Ivan, Selina, Olivera, Lucijan, Branimir, Ana Marija, Linda, Damir, Luce, Goran, Domagoj, Pero, Deni, Ivan, Sanja, Gordana, Hana i Meri, imena su ljudi koji svakog dana rade za Vas. Glas ili ime naših suradnika, ali opet ne svih, jer neki marljivo rade i daleko od mikrofona, čujete povremeno, to su Helena, Dražen, Aleksandra, Irena, Igor, Rajka, Damir, Josipa, Vedrana, Mario, Anja, Ivan, Ivona, Lena, Nebojša, Mladen, Nikolina, Dora, Danijela, Dražen i Matija.

Danas svi mi, zajedno s Vama, slavimo svoj 76. rođendan. U nadi da ćemo se družiti i idućih godina i da će to naše prijateljstvo potrajati i na valovima Radio Rijeke, i na portalu i društvenim mrežama, ali i u onim bezbrojnim susretima kada nas znate prepoznati po glasu, imenu, a neke i po stasu. Kada nam uputite i pohvalu i kritiku koju, vjerujte, uvijek ozbiljno shvaćamo kako se to naše prijateljstvo ne bi narušilo.

Družimo se i dalje na istim valovima!” 

 

Komentari