Sitno brojimo do spektakla na Kantridi – KN Armada objavila upute navijačima

30
Foto: KN Armada FB

Stadion Kantrida u petak navečer po treći će put biti domaćin “Povratku na Kantridu”. Organizator utakmice je Klub navijača Armada, a tim povodom objavili su i upute navijačima:

“I ovaj put naglašavamo svima kako je organizator sutrašnje utakmice KN Armada Rijeka.

Stoga apeliramo na sve naše pripadnike, navijače Rijeke kao i sve posjetitelje da se prije, tijekom i nakon održavanja utakmice pridržavaju naših uputa odnosno vođe navijanja, i suzdrže od bilo kakvog ponašanja koje bi nam nepovratno moglo umanjiti značaj inicijative „ Povratak na Kantridu“!
Molimo sve da prate navijanje i ne postavljaju svoje zastave i transparente na ogradu, i na kraju suzdržite se od bilo kakvog ometanja utakmice i utrčavanja na travnjak po njezinom završetku jer će dresovi u kojima će igrači nastupati u sutrašnjoj utakmici također biti predmet aukcije koja će se organizirati u humanitarne svrhe.
Od svih se očekuje da donesu svoje šalove kao glavno navijačko obilježje, čime će samo pomoći sveukupnom dojmu ispunjene Kantride.
Napravimo još jednom veličanstvenu atmosferu, pokažimo cijelom svijetu tko je Armada, tko su Riječani i koliko nam znači Kantrida!!
SAMI PROTIV SVIH!!”
Snimka zaslona 2021-10-08 084552
Izvor: Screenshot Facebook

L.B.

Komentari