Sarah & The Romans i Željko Krušlin Kruška zajedničkom pjesmom poručuju ‘Nasmiješi se’

110
sarah and the romans

Riječki bluegrass bend Sarah & The Romans krajem je prošle godine objavio divnu suradnju s glazbenim doajenom ovih prostora Brunom Petralijem. Na talijanski su prepjevali jedan od najvećih hitova Nene Belana i Đavola, pjesmu ‘Bambina’. Sada su snage udružili s još jednim legendarnim pjevačem – Željkom Krušlinom Kruškom i zajedno stvorili pjesmu s porukom ‘Nasmiješi se.

Mala gesta koja sa sobom nosi velike stvari

Dobro uštimani countrijaši i jedan od najpoznatijih romantika domaće estrade pjesmom simboličnog naziva donose poruku o životnoj radosti, o maloj gesti koja sa sobom nosi velike stvari. Zajedničkim snagama i iskrenom interpretacijom uspjeli su prenijeti poruku da je uz osmijeh doista sve lakše. Nasmiješi se čak i onda kada teško je. Jedan osmijeh i vedro srce pobijedit će sve.”

sarah and the romans
foto | Helena Balaž

Melodije bendža, usne harmonike i gitare idealno su prenijele emociju koja nosi cijelu pjesmu, a u spotu je vesela i optimistična ekipa Sarah & The Romans zajedno s Kruškom, njihovim prijateljima i strpljivim četveronožnim ljubimcem. Divna priroda kaubojskog ranča poslužila je kao savršena lokacija koja je vizualno zaokružila poruku ove zajedničke suradnje.

“Sretni smo na još jednoj ostvarenoj suradnji na hrvatskom jeziku i uzbuđeni što nas ove godine očekuje i izdanje drugog albuma.” – ističu Sarah & The Romans.

Stihove je napisao Robert Pilepić, a glazbu su zajedno s njim stvorili Goran Troha i Igor Willheim.

Za režiju i snimanje video spota zaslužan je Igor Ilić (Studio DIV).

L.B.

 

Komentari