Samohrani otac s Grobnika treba vašu pomoć!

557

Naši sugrađani pokazali su se empatičnim i spremnim pomoći kad god se za to ukaže potreba. Ovog puta, tužna priča dolazi s Grobnika. Otac Alen Maganja ostao je bez supruge nedugo nakon rođenja djeteta te mu je potrebna pomoć. O svemu je na društvenim mrežama progovorila Morena Mičetić Fabić:

“Dragi ljudi, puno poziva i poruka upućujete i tražite info što se to tako tužno dogodilo na Grobniku, pa da ukratko pojasnim.

Trebala je to biti lijepa priča o rođenju djevojčice, sestrice petogodišnjem dječaku, kao dar za Božić. Trebali su ovo biti bajkoviti blagdani za mamu Emu i tatu Alena. Međutim, kao u najgorem horor filmu, bajka se pretvara u tugu i nevjericu. U visokoj trudnoći mami Emi se kao posljedica zaraze koronavirusom pogoršava zdravstveno stanje, upala gušterače…slijedi porod carskim rezom…stanje se pogoršava…nova operacija… Djevojčica je rođena 14.12.
Dva dana kasnije, kao posljedica zaraze koronavirusom, umire Emin tata, djed tek rođene djevojčice. Emino stanje se pogoršava, beba dolazi doma bez mame… Agonija traje sve do zadnjeg dana grozne 2020. godine, kada mladoj majci Emi prestaje kucati srce. Tata Alen, veliki čovjek i prijatelj, koji je prije dvije godine ostao bez svoje majke, sada ostaje bez voljene supruge. A mali dječak i tek rođena djevojčica zauvijek ostaju bez maminog zagrljaja i poljupca.
Kako bismo im barem malo pokušali pomoći u ovoj velikoj tragediji i početku jednog teškog životnog razdoblja, skupljamo dobrovoljne priloge. Hvala svima
Uplate se mogu izvršiti na broj računa:
ALEN MAGANJA
ZAGREBAČKA BANKA
HR8823600003218982780”

Komentari