Sa zagrebačkih prozora – Virtualna šetnja na malo drugačiji način

65
Trešnjevka Foto/Anđela Grgić Paripović

Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula je kampanju „Sa zagrebačkih prozora“ na Facebook stranici www.facebook.com/visitzagreb) i poziva sugrađane da pošalju svoje fotografije zagrebačkih kvartova poslikane sa vlastitih balkona, prozora i terasa.

Clement Senaratne_Radićeva (1)
Radićeva Foto/Clement Senaratne

S obzirom na preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite
da ostanemo doma, kampanjom „Sa zagrebačkih prozora“ želimo
potaknuti naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo ovih dana i da nam pokažu svoj „pogled“ na Zagreb. Jednako tako, želimo podsjetiti sve one koji su bili u našem gradu na zanimljive zagrebačke vedute, a one koji nas nisu još posjetili, želimo potaknuti da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja.  Do sada nam je stiglo više od 50 fotografija i drago mi je vidjeti da su se ljudi rado aktivirali. Pozivam sve koji još nisu da se odazovu ovoj kampanji te nam dostave svoje fotografije zagrebačkih pogleda kroz prozor ili sa balkona“, poručila je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.

Marinko Agic_Dubrava (1)
Dubrava Foto/Marinko Agić

Kampanja će trajati do nedjelje, 19. travnja i to isključivo na spomenutoj Facebook stranici. Sve primljene fotografije, TZGZ će objaviti i na svojem blogu lovezagreb.hr, gdje će posjetitelji moći virtualno prošetati Zagrebom i zagrebačkim kvartovima na malo drugačiji način.

 

Komentari