S ukradenim autom krenula u provalu

18

Porečka i umaška policija provele su kriminalističko istraživanje i utvrdile sumnju da je 32-godišnjakinja počinila kaznena djela krađa i teška krađa (u pokušaju).

Naime, 13. srpnja oko 21.50 sati, 32-godišnjakinja je pokušala provaliti u stan u Ulici Augustina Vivode u Umagu, no kako ju je u tome omela 46-godišnja vlasnica i susjedi koji su začuli pozive u pomoć, osumnjičena je pobjegla s mjesta događaja automobilom. Odmah nakon zaprimanja dojave, policijski službenici započeli su potragu za ženom i vozilom te su nakon manje od sat vremena u mjestu Dajla uočili vozilo za kojim su tragali. Uhitili su 32-godišnjakinju, a tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili su da je žena istog dana, s parkirališta u Turističkoj ulici u Poreču, otuđila automobil Hyudai, pulske registarske oznake, u vlasništvu 55-godišnjaka te je s ukradenim vozilom došla u Umag kako bi provalila u stan.

Osumnjičena je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. srpnja u večernjim satima, uz kaznenu prijavu privedena u pritvorsku jedinicu PU istarske, izvijestili su iz PU istarske.

Komentari