Rođendanski vikend Tower Centera Rijeka – popusti, pogodnosti, iznenađenja i posebno rođendansko ozračje!

25

Pridružite se velikom slavlju – u Toweru se zabavi i 15. veliki rođendan proslavi – od 26. do 28. studenoga 2021.  

Studeni je mjesec kada obilježavamo 15. rođendan Tower Centra Rijeka, ove godine u terminu od 26. do 28. studenoga 2021. Naime, upravo u studenom, 2006. godine  otvoren je Tower Center Rijeka, koji se kroz godine pozicionirao kroz izvrsnu ponudu mnogih europskih i svjetskih brendova, ali i kao nezaobilazan punkt društvenog života grada Rijeke i mjesto ugodnog susreta i druženja, s brojnim ugostiteljskim i zabavnim sadržajima.

Rođendanska proslava dolazi s puno atraktivnih popusta i pogodnosti, pa će tako trgovine Tower Centra Rijeka nuditi posebne popuste tijekom tri rođendanska dana (26.-28.11.2021.), a Tower će darovati duple bodove na Golden Tower kartici. Drugim riječima, za potrošenih 100 kuna, umjesto jednog boda, osvajate dva boda na kartici. Ako još nemate karticu, u samo nekoliko minuta možete je napraviti na Info pultu Centra ili putem Tower mobilne aplikacije.

Svi posjetitelji će imati priliku uloviti nagrade i zaigrati zabavnu digitalnu igricu „Uhvati sve poklone i osvoji nagradu“ koja će se igrati na glavnom slavljeničkom punktu na 4. katu Centra. Svaki pokušaj je dobitan, a možete osvojiti mala slatka iznenađenja, bodove na Golden Tower kartici ili poklone zakupca i Tower Centera Rijeka. Okušajte sreću i osvojite nagrade.

Za posebno ozračje rođendanske zabave naići ćete i na  mađioničara, žonglera, hodača na štulama i naravno dobru glazbu. Tijekom tri dana različiti animatori zabavljat će prolaznike i osigurati dobro raspoloženje u cijelome centru, 26.11. od 17 do 20 sati, a u subotu i nedjelju 27. i 28.11. u terminima od 11 do 13 i od 17 do 20 sati. Važno je istaknuti kako programi nisu organizirani, već su zamišljeni kao kratke točke koje posjetitelji gledaju bez većeg okupljanja i uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera.

Dodajmo i to kako si tijekom vikenda možete u Tower mobilnoj aplikaciji osigurati besplatnu kavu. Svi korisnici koji aktiviraju digitalni kupon, moći će na Info pultu preuzeti kupon za besplatnu kavu u: Little King (1. kat), Cafe bar Bicicletta (3. kat), Sasso bar (5. kat), Cacao (5. kat).

Proslavite s nama 15. rođendan od 26. do 28.studenog 2021.

L.B.

Komentari