Riječki dečki čekaju vas na Korzu!

36
Riječki dečko, Damir Grozdanić iz Caffe bar Skradin sa svojom obitelji

Humanitarni kalendar Riječki dečki ugostitelji za 2022. godinu je u prodaji, a danas do 13 sati svoj primjerak možete nabaviti na adventskoj kućici na Korzu u blizini Gradske vijećnice.

Danas su po svoj primjerak kalendara Riječki dečki došla i brojna poznata lica. Među njima je i “riječki dečko” Damir Grozdanić iz Caffe bara Skradin sa svojom obitelji te obitelj Karuza. Neki su došli čak iz Delnica kako bi kupili kalendar i na taj način podržali humanitarnu akciju.

Podsjetimo, sredstva prikupljena prodajom kalendara u humanitarnoj akciji donirat će se za potrebe malih onkoloških pacijenata, odnosno Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka. Planirano je prikupiti sredstva u iznosu od 50.000 kuna prodajom ukupne tiraže od 1000 kalendara po cijeni od 50 kuna po komadu.

Kalendar Riječki dečki možete kupiti i preko Facebook stranice „Riječki dečki“ te u Galeriji Poneštrica na Trgu 128. brigade Hrvatske vojske 3, od ponedjeljka do petka od 9 do 19 sati te subotom od 8,30 do 13 sati.

riječki dečki
Obitelj Karuza je došla po svoj kalendar

L.B.

Komentari