Riječanin ga zamolio da mu parkira auto, a on ga odvezao u Karlovac!

Osumnjičenik se tijekom ožujka neovlašteno koristio osobnim vozilom marke Renault Clio i tako 38-godišnjeg hrvatskog državljanina oštetio za oko pet tisuća kuna

51

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.

Sumnjiči se da je 3. ožujka ove godine u Rijeci preuzeo osobno vozilo marke Renault Clio, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 38-godišnjeg hrvatskog državljanina i neovlašteno ga koristio. Naime, oštećenik ga je zamolio da mu vozilo parkira u ulici Drage Gervaisa u Rijeci, a on je umjesto da vozilo parkira na dogovoreno mjesto, istim se koristio sve do 25. ožujka kada je u sklopu kriminalističkog istraživanja ono pronađeno na području Karlovca. Materijalna šteta cijeni se na oko pet tisuća kuna.

Pronađeno vozilo je vraćeno vlasniku, a 34-godišnji osumnjičenik je nakon završetka istraživanja kazneno prijavljen za navedeno kazneno djelo mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Komentari