Riječanin Andro Banković zbog operacije srca morao pauzirati aktivnosti u Plivačkom klubu Kantrida: Trenerica ga pozvala da postane pomoćni trener

222
Andro Banković
Foto: Plivački klub Kantrida FB

Plivački klub “Kantrida” na društvenim mrežama podijelio je divnu priču. Naime, njihov član Andro Banković bio je na rizičnoj operaciji srca te je zbog toga morao pauzirati aktivnosti u plivačkom klubu. Međutim, trenerica ga je pozvala da postane pomoćni trener.

“SRCE, VOLJA, HRABROST

 
Naš mladi plivač Andro Banković operirao je.. srce. Andro je bio u ozbiljnom riziku, hrabri roditelji i sam Andro odlučili su otići do Zagreba po još jednom mišljenje. Tamo su doznali da će morati riješiti problem sa operacijom. Zbog te operacije Andro je morao puazirati sa plivanjem i ostalim aktivnostima. Ali naša sjajna trenerica Ana pozvala ga je da bude pomoćni trenera. U cijeloj toj situaciji, naš hrabri Andro nikada nije skinuo osmijeh s lica. Naprotiv, samo je čekao taj poziv iz Zagreba kako bi se mogao vratiti svom normalnom životu.
Želimo ovim putem pohvaliti i zahvaliti njegovoj plivačkoj grupi (mlađi natjecatelji 2) u vodstvu trenerice Ane, što su bili velika potpora Andru. Prije velikog dana, dana operacije, poslali grupnu sliku.
Velika pohvala ide hrabrim roditeljima što nisu odustali i hvala im što su nas unatoč svemu obavještavali o situaciji.
Ovaj post posvećujemo svima koji se nalaze u ovoj ili sličnoj situaciji, da ostanu hrabri i da ne odustanu. Da imaju sportski duh, kao i naš Andro!
Andro, hvala ti na svemu! Naučio si nas da sitnice vrijede i da sport nije samo sport – to je više od toga, to je stil života!
Šampionu, čekamo te na našem starom mjestu, s još puno tvojih uspjeha i osmijeha!”, poručili su iz Plivačkog kluba Kantrida.
Snimka zaslona 2023-12-14 090917
Izvor: Screenshot FB

Komentari