Prvi vlak RegioJeta iz Praga u Rijeku kreće 3. lipnja!

114

Prvi ovogodišnji vlak češkog prijevoznika Regiojeta za Rijeku i Split kreće iz Praga 3. lipnja. RegioJetovi vlakovi ponovo će prometovati preko Zagreba za Rijeku i Split, ali ove godine neće stajati u Budimpešti. Vlak će putovati na sljedećoj liniji: Prag – Kolin, Havličkuv Brod – Ždar nad Sazavou – Brno – Breclav – Bratislava – Zagreb – Ogulin – Rijeka i Split.

Vlakovi će voziti od 3. lipnja do 26. rujna. U srpnju i kolovozu će voziti svaki dan, a u lipnju i rujnu tri puta tjedno, odnosno u utorak, petak i nedjelju. U Ogulinu se dio vagona razdvaja prema Rijeci, a dio prema Splitu, a po povratku, vagoni se ponovo spajaju.

Vlak na putovanje iz Praga kreće u 16:38 sati. U Brno dolazi oko 19:48, a u 21:32 je u Bratislavi. Potom u Rijeku stiže idući dan u 10:19 sati, a u Splitu je u 13:43 sati. Povratak u Prag je iz Rijeke u 20:05, a iz Splita u 15:33.

Cijene karte za Rijeku kreću se od 23,9 eura za sjedeće mjesto, odnosno 31,9 eura za kartu u spavaćem kupeu. Cijene karte za Split kreću se od 36,1 eura za sjedeće mjesto i oko 44 eura za kartu u spavaćem vagonu. U cijenu karte uključene su i  kava, voda Wi-Fi, zabavni portal i slično, donosi Novi list.

L.B.

Komentari