Propucan avion Croatia Airlinesa na letu Zagreb-Sarajevo!?

49

Avion Croatia Airlinesa koji je sinoć iz Zagreba sletio na pistu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu ima oštećenja za koja se pretpostavlja da su nastala uporabom vatrenog oružja, saznaje Klix.ba.

Pilot koji je upravljao avionom prijavio je oštećenja na trupu aviona, a prema prvim neslužbenim informacijama, oštećenja su nastala pucnjevima iz vatrenog oružja.

Trenutno nije poznato gdje je avion oštećen i kako je uopće došlo do ovog incidenta.

Croatia Airlines: Sigurnost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena

“Nakon slijetanja zrakoplova Croatia Airlinesa Dash 8-Q400 koji je na redovnoj liniji Zagreb – Sarajevo jučer navečer poletio iz Zagreba te sletio u Sarajevo u 22.50 sati, na trupu zrakoplova uočena su oštećenja te se, sukladno uobičajenim procedurama nacionalnog avioprijevoznika, odmah pristupilo potrebnim koracima.

Trenutno je u tijeku policijski uviđaj koji ima za cilj utvrditi potrebne detalje vezane uz uzrok oštećenja, a o čemu ćemo, po njegovom završetku promptno obavijestiti javnost.

Sigurnost putnika i posade ni u jednom trenutku nije bila ugrožena, dok se nacionalni avioprijevoznik i u ovoj situaciji vodio najvišim standardima sigurnosti.

Oštećeni zrakoplov trenutno se nalazi u Zračnoj luci Sarajevo, a svi putnici sa sinoćnjeg leta bit će preusmjereni drugim avionom na sljedeći let na liniji Sarajevo – Zagreb”, priopćili su iz Croatia Airlinesa.

L.B.

Komentari