Projektu “Sva lica Platka” nagrada “Simply the Best”, u PGŽ stiglo još devet priznanja

57
sva lica platka

Projekt “Sva lica Platka” nagrađen je godišnjom nagradom za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu “Simply the Best” u kategoriji Sport i rekreacija. “Sva lica Platka” nudi raznovrsne sportsko-turističke manifestacije, a u četiri godine postojanja, organizirano je deset ljetnih manifestacija, jedna zimska te tri proljetne uz jedinstven outdoor program koji je ekološki osviješten.

Nagradu “Simply the Best” 2022., koja je utemeljena 2009. godine i zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin “Way to Croatia”, ukupno je primilo 51 osoba, tvrtka i institucija u sklopu 23. burze PUT, a čak deset priznanja stiglo je u Primorsko-goransku županiju.

Nagrađeni su Restoran “Burin” iz Crikvenice u kategoriji Restorani, “RetrOpatija” i “Ružica Vinodola” u kategoriji Manifestacije, “Rabska fjera” u kategoriji Festivali, u kategoriji Sport i rekreacija “Sva lica Platka”, “Via Apsyrtides, Mali Lošinj” u kategoriji Sustav turističkih zajednica i lokalna samouprava te Karin Mimica (Gastronaut, Opatija) i Sanjin Debelić (KJD Južina, Rab) u kategoriji Osoba – doprinos razvoju turističke ponude i turizma.

Posebnu nagradu za kontinuirani kreativan pristup oblikovanju i razvoju novih turističkih proizvoda koji oplemenjuju i sadržajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije dobili su TZ Lošinj – destinacija otoka i TZ Rivijera Crikvenica – destinacija obale.

Dodjela nagrade Simply the Best za 2022. godinu održala se u Veliko Gorici u sklopu 23. međunarodne poslovno-turističke burze PUT, hrvatskog B2B turističkog susreta koji okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

L.B.

Komentari