Profesori iz Splita plesom na maturalnoj večeri oduševili Hrvatsku: “Ovo je čista ljubav prema profesiji i djeci”

367

Dana 20. siječnja održana je maturalna zabava 5. gimnazije Vladimir Nazor Split. U splitskom hotelu okupili su se učenici i profesori kako bi proslavili završetak srednjoškolskog obrazovanja ove generacije.

Zabava je protekla u veseloj atmosferi i različitim programskim aktivnostima, a vrhunac zabave bila je plesna točka profesora koja je izazvala oduševljenje svih prisutnih.

Cijelu točku komentirala je i Riječanka Željka Barbarić: “Opće je poznato da nakon kriminalaca mrzim lijenčine. Alergična sam kad NE MOGU zapravo znaci NE DA MI SE ili TKO ĆE TO SAD ili ZAŠTO BIH, KAD NITKO NEĆE.

Ovaj video me jutros rasplakao. Profesori V. gimnazije Vladimir Nazor Split napravili su svoju točku za maturalnu večer svojih učenika. Inače, prema dostupnim podacima koje sam pronašla, rezultati ove gimnazije na maturi su među prvih deset najboljih u Hrvatskoj.
Pjevaju i plešu. Nisu morali. Mogli su sjest za stol i gledat, jest. Ali nisu. Potrudili su se za svoju djecu i za ovo nisu bili plaćeni. Za ovo nema koeficijenta.
Ovo je čista ljubav prema profesiji i djeci.
Ovo je kolektiv čiji ravnatelj očito gaji i dobre međuljudske odnose jer oni ništa od ovoga ne bi mogli da ne dišu zajedno.
Naravno da i tamo ima onih koji ne mogu i ne da im se. Ali tko ih šiša! Količina ljubavi koju su ovi profesori pokazali, dat će dodatni vjetar ovim mladim ljudima na njihovom putu. Osim što su im dali znanje, pokazali su im da uz dodatni trud može drugačije, bolje, zabavnije. Da sve mogu zajedno.
Svaka VAM čast! Primjer ste svima!”
Snimka zaslona 2024-02-03 115131
Izvor: Screenshot FB

Komentari