Profesor tjelesnog odgoja Pomorske škole u Bakru koji je šutnuo veprića bit će kažnjen!

295
Izvor: Screenshot Facebook

Krajem rujna mladunče divlje svinje ušlo je u sportsku dvoranu Pomorske škole Bakar, a nasrnuvši na profesora tjelesne i zdravstvene kulture, profesor ju je udario i zaradio prekršajnu prijavu.

Prijatelji životinja prijavili su slučaj i utvrđeno je kako je profesor počinio prekršaj iz domene čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira stoga mu je i uručen obavezni prekršajni nalog. O tome su izvijestili Prijatelji životinja na društvenim mrežama:

“Danas smo zaprimili odgovor Policijske uprave primorsko-goranske:

“Slijedom Vaše zamolbe, izvješćujemo sljedeće:

Policijski službenici su po dojavi o spomenutom događaju postupali nad 58-godišnjim hrvatskim državljaninom za kojega je utvrđeno da je počinio prekršaj iz domene čl. 30. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (NN 5/90, 30/90, 47/90 i 29/94) stoga mu je i uručen obavezni prekršajni nalog.”

Nadamo se da mladunče staro nekoliko mjeseci nema ozbiljne posljedice zbog silovitog udarca te da će ovo biti javna opomena svima…. Najviše bi nas veselilo da su djeca koja su skandirala i ohrabrivala profesora nešto naučila iz cijele priče te da će umjesto nasilja prema slabijima i nemoćnima u budućnosti postupati zaštitnički…”

Screenshot 2021-10-27 083251
Izvor: Screenshot Facebook Prijatelji životinja

Komentari