Pripremite kišobrane! Već danas dolazi promjena vremena!

25

Već od prijepodnevnih sati magla i niski oblaci na Kvarneru, a u nastavku dana može biti i slabe kiše. Puhat će umjereno jugo. Jutarnja temperatura od 6 do 11 °C, dnevna od 12 do 17 °C. U Gorskom kotaru danas će biti pretežno oblačno uz mogućnost slabe kiše koja može i izostati. Vjetar slab i umjeren jugozapadni. Jutarnja temperatura od 3 do 8 °C, dnevna 4 do 9 °C.

Novi tjedan započinjemo uz promjenjivo i pretežno oblačno vrijeme na Kvarneru uz mogućnost povremene kiše. Prema kraju dana bura u jačanju na jaku s olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 7 do 12 °C, dnevna od 11 do 16 °C. U Gorskom kotaru bit će pretežno oblačno s kišom, osobito na zapadu područja. Kasno navečer u predjelima iznad 800 metara mogućnost snijega. Vjetar slab i umjeren jugozapadni, poslijepodne sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 1 do 6 °C, dnevna 2 do 7 °C.

Promjenjivo oblačno uz mogućnost povremene kiše bit će u utorak na Kvarneru. Puhat će jaka i olujna bura s orkanskim udarima, prema kraju dana u slabljenju. Jutarnja temperatura od 7 do 12 °C, dnevna od 9 do 14 °C. U Gorskom kotaru bit će pretežno oblačno s kišom, na predjelima iznad 700 metara susnježicom i snijegom. Vjetar slab i umjeren sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 0 do 5 °C, dnevna 1 do 6 °C, javlja RiMeteo.

L.B.

Komentari